Detailed Notes on کبد چرب

از یک تکه پنبه استفاده کرده و دوغ را بر روی لکه های قهوه ای بمالید و بعد از چند دقیقه با آب بشوید. با گذشت زمان خواهید دید که چگونه لکه ها ناپدید خواهند شد.

در عوض مصرف روغن زیتون، ماهی، سبزیجات، غلات، دانه‌ها و به طور کلی غذاهای حاوی آنتی اکسیدان و فیبر برای این بیماران مفید است.

در ادامه، فرایند درمان دارویی آغاز می‌شود که با توجه به شدت بیماری، داروهای مختلفی تجویز خواهند شد.

بعضی از افراد مبتلا به کبد چرب درجه‌ی ۲، بیماری‌شان به این مرحله پیشرفت می‌کند؛ در این حالت بافت‌های سالم کبدی زخمی می‌شوند و نمی‌توانند به درستی کار کنند. به این ترتیب زخم‌های فیبروزی شروع به پیش‌روی می‌کنند.

آسیب‌های ناشی از سیروز کبدی برگشت‌ناپذیر خواهد بود. روند پیشرفت سیروز تدریجی بوده و پس از سال‌ها باعث توقف کامل عملکرد کبد می‌شود که به این حالت نارسایی کبد می‌گویند. در نهایت این افراد نیاز به پیوند کبد پیدا خواهند کرد. در مواردی نادر، سیروز می‌‌تواند به سرطان کبد منجر شود.

رفته رفته با پیشرفت بیماری علائم شدیدتری مانند زردی پوست و چشم، تیره شدن ادرار، نفخ شکم، ورم پا، خارش پوست و از دست دادن هوشیاری نمایان می‌شوند.

ببینید آوازخوانی اصفهانی‌ها در لحظه رسیدن آب زاینده رود + فیلم

برای درمان کبد چرب راهکارهای گوناگونی وجود دارد که یکی از راحت ترین آن ها خوردن برخی میوه های مفید برای کبد چرب است که خیلی فوری آن را رفع می کنند.

یک سیب در روز، راز سلامت کبد است. سیب سرشار از پکتین، یک فیبر محلول است و می‌تواند سموم سیستم گوارش و کلسترول خون را کاهش دهد و هم علائم کبد چرب چیست چنین از کار زیاد کبد جلوگیری می‌کند.

از نظر آسیب کبدی می‌توان آن را به بخش‌های مختلفی تقسیم کرد:

بیماری کبد چرب به معنی انباشت چربی در سلول‌های کبد بوده البته طبیعی است که چربی در کبد داشته باشید، اما وقتی که چربی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد در کبد وجود داشته باشد، در این صورت فرد به بیماری کبد چرب مبتلاست.

لازم است برای کاهش وزن آهسته اما پیوسته از یک رژیم لاغری متعادل پیروی شود. کاهش وزن سریع، می‌تواند بیماری کبد چرب را به سوی وضعیت بدتری سوق دهد. پزشکان اغلب رژیم غذایی مدیترانه‌ای را توصیه می‌کنند که سرشار از سبزیجات، میوه‌ها و چربی‌های خوب است.

کنترل استرس یکی از عواملی است که برای جلوگیری از حادتر شدن شرایط سندروم متابولیک توصیه می‌شود.

بعضی موارد می‌تواند باعث اختلال در عملکرد کبد شود که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *